De Kardashian Kompilatie

Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land.

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

De foto waar Kim Kardashian zich nog steeds voor schaamt

Selfiequeen Kim Kardashian heeft in haar leven zoveel foto's gedeeld dat ze van de helft vast niet meer weet dat ze op haar Instagramaccount staan. Toch is er één kiekje waar ze zich nog elke dag voor schaamt, vertelt de realityster in een interview met beautyvlogger Patrick Starr.

Het gaat om een foto die ze vier jaar geleden op Instagram plaatste, vlak nadat Kanye haar ten huwelijk had gevraagd. Je vraagt je misschien af: waarom? Simpelweg omdat ze niet tevreden is met haar nagels. "Die foto was zoveel beter geweest met lange nagels…", zucht de realityster in het interview. Tja, het is maar waar je je druk om maakt…

Kendall Jenner voor schut gezet door medewerkers van restaurant

Kendall Jenner bracht recent een bezoekje aan een bar in New York, genaamd Baby’s All Right, maar heeft daar nu waarschijnlijk spijt van. Het 21-jarige topmodel had een rekening van 24 dollar (omgerekend zo'n 20 euro), maar besloot geen fooi te geven. Dat schoot bij de medewerkers van de bar in het verkeerde keelgat en daarop besloten ze de brunette publiekelijk voor schut te zetten. Via Facebook werd een foto van de rekening gedeeld met de tekst: 'Don’t forget to tip your bartender'. Ouch!

Bron: Mirror, Refinery29, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook