Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

Deze stories zijn vandaag het best gelezen.

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Anna Nooshin en Monica Geuze reageren op alle kritiek rondom spraakmakende cover

Daar was-ie dan: de nieuwe editie van LINDA.meiden met op de cover een zoenende Anna Nooshin en Monica Geuze. En in het blad volgen nog meer pikante foto’s, waarbij de twee zeker geen gas terug hebben genomen. Hoewel de populaire influencers veel lof krijgen voor hun gewaagde shoot, hebben ze de laatste tijd ook veel te maken met kritiek.

2. Man gaat opnieuw onder het mes, met alle gevolgen van dien...

Waar in ons land stiekem nog een taboe heerst op plastische chirurgie, doen ze daar in veel landen allang niet meer zo moeilijk over. De 45-jarige Neven Ciganovic bracht er in zijn leven al heel wat bezoekjes, al was zijn laatste ingreep er net even één te veel.

3. Wauw! Dít is het knappe broertje van Tim Hofman

Tim Hofman is inmiddels een bekend fenomeen geworden. Met zijn presenteerklussen bij onder andere Spuiten & Slikken en zijn eigen YouTube-serie #BOOS heeft hij de afgelopen jaren namelijk een enorme fanbase opgebouwd. Maar wist je dat zijn broertje Rijk tegenwoordig ook in het vak zit? Enne, hij ook nog eens hartstikke knap is…