Vriend Joran van der Sloot doet heftige onthulling in zaak Natalee Holloway

Jeetje...

De verdwijning van Natalee Holloway zorgde voor veel ophef en onrust in heel de wereld. Toch is de moordzaak nu, na twaalf jaar, nog altijd niet opgelost. Een vriend van Joran van der Sloot, John Ludwick, doet nu een boekje open over die bewuste avond.

Sporen

De toen nog 18-jarige tiener zou door de Nederlandse Joran, die destijds op het eiland Aruba woonde, meegenomen en vermoord zijn. Hoewel er jaren onderzoek naar gedaan is, is er nog steeds niet genoeg bewijs om de zaak te sluiten.

Haar familie doet er tot op de dag van vandaag dan ook alles aan om hun dochter te vinden. In de documentaireserie The Disappearance of Natalee Holloway zijn haar vader en privé-detective TJ Ward op het eiland Aruba op zoek gegaan naar sporen van Natalee.

Lichaam

Jorans goede vriend en voormalig huisgenoot John wordt in deze serie dan ook aardig aan de tand gevoeld. Zelf beweert hij dat hij destijds 1500 euro van Joran kreeg voor het opgraven van Natalee's lichaam. Hier zouden volgens hem opnames van zijn die de politie in handen zou hebben.

In de documentaire is ook te zien hoe de voormalige vriend van Joran verklaart weet te hebben van Natalee's dood. Ook vertelt hij in een verklaring op camera dat hij samen met Joran haar lichaam heeft vermalen en haar schedel heeft verbrand.

De beelden van dit vreselijke drama zijn aanstaande vrijdag op RTL5 te zien.

Lees ook: Jessica was bij de verdwijning van Natalee Holloway

Bron: AD, Beeld: iStock

Laatste nieuws