Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Move over, witte sneakers!

Zwart is de nieuwe kleur

Move over, witte sneakers!

Liep ieder model, it girl of fashionista de afgelopen jaren alleen nog maar op witte sneakers, is het dit najaar tijd om je garderobe volledig om te gooien en je favoriete sneakers in het zwart aan te schaffen.

Najaarsgarderobe

Sorry ladies, maar het tijdperk van de witte sneakers is nu dan toch echt voorbij. Nu we in oktober zitten en de zomer achter ons ligt, is het tijd om je zomergarderobe in te wisselen voor warme truien, broeken zonder gaten en uiteraard heerlijke winterjassen.

Celebrity's

Maar, dat het vanaf nu een stuk kouder gaat worden, betekent niet dat je je geliefde sneakercollectie vaarwel hoeft te zeggen. Dit najaar draait het namelijk allemaal om de zwarte sneakers, die we de afgelopen dagen al bij menig celebrity aan hun voet hebben gespot.

Tijd om jezelf dus ook op een paar zwarte sneakers te trakteren. En laten wij nu net de leukste al voor je hebben uitgezocht. Komen ze!

Lees ook: Adidas komt met geniale nieuwe sneaker

Nike €149,95 Filling Pieces €200 Puma €70,27 Giuseppe Zanotti €525 Stradivarius €48,63 Puma €89,95 Sixty Seven €108,10 Isabel Marant €290 Adidas Originals €135,13 Vans Old Skool Platforms €71

Beeld: Getty