Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe reageert op negatieve reacties Xess Xava

Het is klaar met de negatieve reacties...

Yolanthe reageert op negatieve reacties Xess Xava

Yolanthe Cabau-Sneijder post maar al te graag foto's en filmpjes van de kleine Xess Xava op haar Instagram. Hier ontvangt zij positieve en negatieve reacties op. De negatieve reacties over haar nog geen twee jaar oude zoon, is zij nu helemaal zat...

Surfergevoel

Lang leek de presentatrice zich niets aan te trekken van de meningen over haar zoon, maar nu lijkt de maat vol te zijn. Ze voelt zich genoodzaakt om uitleg te geven over het uiterlijk van Xess. Aan het AD laat ze daarom weten: "Hij heeft half opgeschoren haar dat ook gewoon goed los kan. Ik wilde het niet meteen afknippen. Wel mooi, dat surfergevoel. Toen hij ging voetballen bond ik het even bij elkaar."

Reacties

Op social media kunnen volgers van Yolanthe hun mond niet houden over de vlechtjes, knotjes en lange haren van de kleine man. 'Ze behandelt dit kind alsof het een meisje is' en 'Dat haar... sorry hoor, lekker ventje... maar dat haar... dat doe je zo'n ventje toch niet aan', is slechts een greep uit de reacties.

De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, liet eerder al weten het vreselijk te vinden wat er over haar kleinzoon gezegd wordt: "Het is gewoon vreselijk. Ik heb de meest vreselijke dingen gelezen, dat ik helemaal gek werd in mijn hoofd ervan."

"Het belangrijkste is dat hij gelukkig is"

Als laatste wil Yolanthe nog kwijt: "Ach, iedereen heeft er een mening over, dat maakt mij niet uit. Het belangrijkste is dat hij gelukkig is", laat Shownieuws weten.

Lees ook: Nu al pech in Frankrijk voor Wesley en Yolanthe

😍😂🤗💯⚽️👼🏼😎👏🏼❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: AD, Shownieuws Beeld: Instagram, ANP