Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Gisele Bündchen siert deze week de cover. 

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Gisele Bündchen siert deze week de cover.

Deze week:

* Touriya Haoud woont al een aantal jaar in LA, maar komt nog vaak naar Nederland voor haar ‘Hollandse x’. Grazia sprak haar over de dood van haar vader, haar romance met de ex van Sylvie en de scheiding van de vader van haar kinderen, acteur Greg Vaughan.

* Gisele’s man Tom werd onlangs gelinkt aan Ivanka Trump. Dus het is momenteel héél ongezellig in huize Brady.

* Half juli werden we out of nowhere lekker gemaakt met een dromerige fashionfilm, geregisseerd door Baz Lurhmann, waarmee de samenwerking van Erdem x H&M werd aangekondigd. Grazia vroeg Erdem naar alle ins and outs van de collectie.

* Na drie jaar is Alain Clark terug met single Kiss You The Same, én een kersvers album dat hij opnam in LA.

* Tijdens de fashionweeks afgelopen maand stond hij weer op iedere gastenlijst: modejournalist Derek Blasberg. Hij is de favoriete +1 van de A-list. Hoe doet hij dat toch?

* Nu ze in 2020 een gooi naar het presidentschap lijkt te willen gaan doen, staan veel Amerikanen in vuur en vlam. You get health care, and yóu get health care...

* Doutzen als campagnegezicht, een show in het Rijksmuseum, een tv-docu en fashioniconen als Viktor & Rolf en Claes Iversen die meewerken aan je project. De collectie van MOAM Collective x Zalando belooft een enorm succes te worden.

* Sinds vorige week poppen twee mannen opmerkelijk vaak op in het het nieuws rond Angelina Jolie. En die nieuwe vriendschappen worden niet door iedereen toegejuicht.

* Kim Einder (27) was op de Strip in Las Vegas toen daar twee weken geleden de brute schietpartij plaatsvond. “Ik deed mijn hakken uit en rende voor mijn leven.”

* Sinds vorige week duikt-ie op, de hashtag check your sel e: drie vingers op de borst om aandacht te vragen voor borstkanker. Goede awareness-actie tijdens borstkankermaand.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot.