Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trouwen in dit Griekse kerkje? Dat mag niet meer dankzij dit Britse koppel

Honderden bruidjes in spe zijn in tranen en dat is het gevolg van déze foto...

Trouwen in dit Griekse kerkje? Dat mag niet meer dankzij dit Britse koppel

Trouwen met een azuurblauwe baai en een prachtige rotspartij als decor? Dat heeft het klooster van St. Paulus op Rhodos allemaal te bieden. Helaas zien heel wat tortelduifjes hun droomhuwelijk op deze plek nu in het water vallen...

Unieke foto

Matthew Lunn (27) en Carly Lunn (34) uit Birmingham wilden tijdens hun grote dag een unieke foto maken. "We hadden voor de grap gezegd dat we het zouden doen, maar toen we op het punt stonden om te trouwen, besloten we het echt waar te maken", vertellen de twee in een interview met The Daily Mail.

De bruidegom trok zijn broek omlaag en de bruid knielde voor hem neer terwijl een familielid alles vastlegde. Tja, je begrijpt wat voor beeld dat geeft.

Het kiekje ging binnen de kortste keren viral en online werd er hard om gelachen. Toch was de lokale bisschop er minder over te spreken. De actie schoot bij hem volledig in het verkeerde keelgat en daarop besloot hij alle buitenlandse bruiloften vanaf nu te verbieden...

Verdrietige bruidjes in spe

Door het verbod moeten honderden koppels nu een andere locatie zoeken voor hun droomhuwelijk. "Ik heb al immens veel bruiden uit Groot-Brittannië aan de lijn gehad die in tranen uitbarsten", aldus de burgemeester van het dorp. "Het koppel dat daarvoor verantwoordelijk is, moet zich schamen. Dat doe je ook niet in je thuisland voor een Britse kapel, een joodse tempel of een islamitische moskee..."

Enkele bruidsparen zitten er zelfs aan te denken om de newlyweds voor de rechter te slepen. Zo ook Daniel Gaynor en Mandy Jackson uit Rotherham. "Mijn verloofde en ik zijn zwaar beïnvloed door de acties van die sukkels. Voor hen maakt het natuurlijk niet meer uit, zij hebben hun huwelijk gehad. Maar voor veel koppels valt een droomhuwelijk in het water. We hebben hier jaren voor gespaard en nu is alles voor niets geweest. Wij gaan kijken of we hen hiervoor voor de rechter kunnen slepen."

Overdreven

Het koppel van de foto - Matthew en Carly - heeft inmiddels gereageerd op het hele drama. "We wilden gewoon een grapje uithalen", aldus Matthew. "Die Grieken hebben echt overdreven gereageerd. We vinden niet dat wij iets verkeerd gedaan hebben. Maar oké, we hebben er spijt van."

Lees ook: Oeps! Zes vrouwen verschijnen in precies dezelfde jurk op bruiloft

Bron: The Daily Mail, Nieuwsblad, Beeld: Twitter, Istock