Deze films en series zijn in november te zien op Netflix

Jááá!
Deze films en series zijn in november te zien op Netflix

Het wordt steeds eerder donker, de temperaturen dalen en ook qua sfeer zitten we helemaal in het najaar. Niets lekkerder om thuis te blijven en je favo serie te bingewatchen op Netflix. En laten er de komende maand nou net een aantal geweldige films en series worden toegevoegd.

La La Land

Niet alleen het achtste seizoen van The Vampire Diaries is gelijk vanaf de eerste dag van de maand te bekijken, ook de grote winnaar van de Oscars, La La Land, is vanaf november eindelijk te zien.

Daarnaast komt de streamingsdienst ook nog met een aantal Netflix Originals, waaronder de series She’s Gotta Have it, Welcome to No Man’s Land en het tweede seizoen van Lady Dynamite.

Kijkvoer

Mocht je tot die tijd nog wat kijkvoer nodig hebben: de populaire serie Dynasty is nu in een remake te zien op Netflix, waarbij de fans net zoals met het tweede seizoen van Riverdale elke week getrakteerd worden op een nieuwe aflevering.

Enne, mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je altijd nog besluiten om Gossip Girl weer helemaal opnieuw te gaan kijken. Enjoy!

Lees ook: Oeps! Heb jij deze Netflix Photoshop fail al ontdekt?

Bron: Marie Claire, Beeld: YouTube, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9aff8cd6e22', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });