Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

Drukke dag gehad? Dit heb je gemist!

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Onthuld: De aantrekkelijkste vrouwennamen op een rijtje

Laten we voorop stellen: je looks, zelfverzekerdheid en niet te vergeten iemands smaak tellen allemaal mee als het gaat om aantrekkelijkheid. Toch blijkt uit een onderzoek van datingsite Pepper dat ook je naam er toe doet.

2. Deze tasjes van Primark wil iedereen nu hebben

Ook wanneer je eigenlijk helemaal niets nodig hebt, is het moeilijk om met lege handen de Primark uit te lopen. En hoewel de kledingafdeling al verdomd lastig is om over te slaan, is het bij de accessoires al helemaal heaven on earth. Enne, wanneer je de nieuwste musthave tegenkomt, belandt die gegarandeerd in je winkelmandje.

3. Willem Holleeder reageert op Dagboek van een Getuige

Na de bestseller Judas ligt er sinds gisteren opnieuw een onthullend boek van Astrid Holleeder in de winkels. De jongere zus van Willem Holleeder doet in haar nieuwste boek Dagboek van een Getuige letterlijk een boekje open over haar leven met justitie, die haar naar eigen zeggen te weinig de juiste bescherming biedt. Haar broer is inmiddels op de hoogte van het boek en reageert via zijn advocaat Sander Janssen.