Geweldig: Maan in één klap viral door hilarisch filmpje

Het korte filmpje werd op haar Instagram al meer dan een miljoen keer bekeken, maar nu hebben ook buitenlandse websites de video ontdekt.

Lees ook

Ze heeft een dijk van een stem en is ook nog eens heel erg knap, maar toch gaat de Nederlandse Maan de Steenwinkel nu viral om hele andere redenen. Een filmpje op haar eigen Instagram-kanaal is zo populair, dat-ie nu zelfs in het buitenland is opgepikt.

Onverwachts

Iedereen weet dat paardenbloemen een ware hel kunnen veroorzaken. Vooral tijdens de periode van hooikoorts is het maar beter om zo ver mogelijk uit de buurt van de bloemen te blijven.

De The Voicewinnares van twee jaar geleden ondervond het toen ze samen met haar broertje erop uittrok en hij totaal onverwachts een paardenbloem in haar mond stopte. Hilarisch!

Succes

Sinds dat de zangeres het hilarische filmpje op haar Instagram plaatste, is de bewuste video al meer dan 1.375.000 keer bekeken.

En hoewel ze op haar broertje op het moment zelf waarschijnlijk wel de nek om kon draaien, is hij toch stiekem diegene die verantwoordelijk is voor dit ‘succes’.

Viral

De bekende Britse website UNILAD pikte het filmpje namelijk op en plaatste het op hun Facebookpagina, waardoor onze Maan nu in één klap de wereld over gaat.

Mocht je het filmpje nog niet gezien hebben, dan hebben we 'm hieronder nog even voor je klaargezet.

Lees ook: De The Voice-winnaars door de jaren heen

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook