Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex-vriendin Thomas Berge niet door bij The Voice-auditie

Ze wist de juryleden niet te overtuigen.

Ex-vriendin Thomas Berge niet door bij The Voice-auditie

Cassidy Roeks, de kersverse ex-vriendin van zanger Thomas Berge, waagde gisteravond een poging in The Voice of Holland. Maar, met het nummer 'Edge of Glory' wist de 21-jarige de juryleden niet te overtuigen van haar zangkunsten.

Morele steun

Cassidy liet vooraf weten dit heel graag te willen, mede doordat haar moeder en tante recent en kort na elkaar waren overleden. "Het kan zomaar voorbij zijn. Ik heb zingen altijd zo graag gewild, dus wordt het tijd dat ik het nu doe. Ik hoop dat ik straks in de liveshows sta."

Thomas was er deze zomer nog wel bij om zijn toenmalige vriendin te steunen tijdens de opnames van haar The Voice-auditie. Gisteravond werd de auditie uitgezonden, maar het mocht niet baten voor de blondine. De juryleden oordeelden dat Cassidy een goed stembereik heeft, maar dat er ook veel slechte stukken te horen waren.

Breuk

Nadat de relatie van Thomas met fotografe Myrthe Mylius op de klippen liep, vond Thomas Berge al snel liefdesgeluk bij zangeres Cassidy Roeks. Maar ook aan dat sprookje lijkt, na anderhalf jaar, een einde te zijn gekomen. Al hebben de twee hebben hun breuk nog niet officieel bevestigd.

Lees ook: Zien: Zo ziet de broer van Thomas Berge eruit

Bron: AD Beeld: YouTube, ANP