Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo haal je alles uit je Netflix-account

Voor als je de aankomende dagen nog wat tijd over hebt om te bingewatchen.

Zo haal je alles uit je Netflix-account

Ondanks dat het de aankomende dagen vooral om quality time met je familie vriendin, de nodige gezelligheid en héél veel eten draait, zijn de vrije dagen natuurlijk ook heerlijk om even flink je favoriete serie te bingewatchen. En dan zijn er wat hacks en tips die je zeker kunt gebruiken!

1. De grootte van de ondertiteling

Zit jij op een gegeven moment ook met je ogen te knijpen, omdat je de kleine ondertiteling bijna niet meer kan lezen? Daar is dus een handige oplossing voor, waardoor je voortaan geheel relaxt je favoriete film of serie kunt bekijken. Wanneer je naar het kopje account gaat en vervolgens op 'weergave en ondertitels' klikt, zie je dat je niet alleen de grootte, maar ook de kleur en zelfs de schaduw kunt wijzigen. Als dat niet handig is.

2. Het zoeken naar (sub)genres

Ben jij soms het overzicht kwijt en weet je niet meer welke film je moet kijken? Je kan dus niet alleen via genres zoeken, maar ook via subgenres. Wanneer je in de zoekbalk de code https://www.netflix.com/browse/genre/ met daarna de juiste code, dan krijg je jouw films en series in de juiste subgenre te zien. Ben je bijvoorbeeld fan van zombie horrorfilms? Gebruik dan code 75405 en leef je uit!

3. Verwijder films uit de 'verder kijken'-balk

Het is je vast weleens gebeurd dat je een film of serie hebt geselecteerd, die na een paar minuten toch niet helemaal jouw ding blijkt te zijn. Vervolgens word je de daarna de hele tijd aan die film herinnert, omdat-ie nog in je 'verder kijken'-balk staat. Door dit stappenplan verwijder je deze voortaan en heb je alleen nog je favorieten in de balk staan.

4. Vind je perfecte film of serie via Netflix Roulette

Ben jij soms urenlang bezig om een leuke film uit te zoeken, dan behoort dat vanaf nu tot de verleden tijd. Er is namelijk een manier waar je binnen no time een geschikte film of serie voor jezelf hebt uitgezocht. Je hoeft alleen je favoriete acteur, regisseur, genre of een ander keywoord in te vullen et voilà: het scheelt je uren wachten en je hebt gegarandeerd een film die je leuk vindt.

5. Houd een filmavondje op afstand

Wonen jouw besties niet bij jouw in de buurt, maar heb je wel zin in een filmavondje? Houd dan gewoon een Netflix Party op afstand! Hiermee sychroniseer je jullie beeldschermen en wordt er een groepschat toegevoegd. Kunnen jullie tegelijkertijd wegzwijmelen bij alle hete acteurs die Gossip Girl te bieden heeft.

Lees ook: Deze nieuwe Netflix thriller maakt veel emoties los

Bron: Superguide Beeld: iStock