Patricia Paay reageert op beschuldigingen van het lekken van eigen sekstape

De zangeres is woedend!

Patricia Paay zal hoogstwaarschijnlijk blij zijn als het jaar erop zit, want erg fijn was 2017 niet voor de blondine. Begin dit jaar werd er een intieme sekstape van de zangeres gedeeld, waardoor deze opeens door heel Nederland te zien was. Toch krijgt dit verhaal nu nog een vervelend staartje, want opnieuw wordt Patricia ervan verdacht het filmpje zelf te hebben gelekt…

Belachelijk!

Toch wuift de blondine alle geruchten weg. "Dit is de grootste onzin ever. En hoe dom zou het zijn als ik mijn eigen carrière van 50 jaar zou vernietigen. Belachelijk!”, zo laat ze vandaag aan Privé weten.

Ze is dan ook woedend dat er nu bronnen zijn die beweren dat La Paay het filmpje zelf de digitale wereld in heeft geslingerd. "Welke zieke geest heeft bedacht dat ik dit zelf zou hebben verstuurd?”

Gehackt

Patricia blijft dan ook bij haar punt dat juist zij het slachtoffer is van deze zaak. "Ik heb geen flauw idee waar dit vandaan komt. De bewering dat het leek alsof het met mijn telefoon verstuurd werd klopt. Ik werd namelijk gehackt, daar heb ik ook bewijzen van”, aldus La Paay.

Hopelijk wordt het komende jaar een stuk rustiger voor Patricia…

Lees ook: Christina Curry ontslagen na lekken pikante video moeder

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws