Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Art Rooijakkers spreekt over Wie is de Mol? met onbekende mensen

Zou het dan toch gaan gebeuren?

Art Rooijakkers spreekt over Wie is de Mol? met onbekende mensen

Dit jaar zagen we ze al bij Expeditie Robinson, maar wellicht zijn ze ook ooit weer te zien in een seizoen van Wie is de Mol?: de onbekende Nederlanders. Presentator Art Rooijakkers vind dit wel een spannende gedachte.

BN'ers

Aan de eerste paar seizoenen van het spannende spelprogramma deden enkel onbekende Nederlanders mee. Maar, al jaren zien we alleen BN'ers uitvogelen wie de mol is. In een interview met NU.nl ligt Art Rooijakekrs toe over de onbekende ooit weer terug komen.

Mengvorm

"Je zag die mengvorm ook bij de vorige editie van Expeditie Robinson. Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken", laat hij weten.

Spannende gedachte

Maar, hij moet er wel bij zeggen dat hij niet de enige is die erover beslist. "WIDM is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de mol is. De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte."

Afgelopen zaterdag is een nieuw avontuurlijk seizoen weer van start gegaan. Zie hier welke BN'ers er dit jaar allemaal mee doen.

Lees ook: Dít is waar iedere Expeditie Robinson-kijker het tijdens de uitzending over had

Bron: NU.nl Beeld: ANP