Waarom de look van Kendall Jenner het gesprek van de dag is

Haar verschijning op de red carpet van de Golden Globes Awards maakte de tongen flink los op social media.

Lees ook

Het was gisteren een komen en gaan van sterren bij de 75e Golden Globes Awards en ook Kendall Jenner was dit jaar van de partij. Het model schitterde in een prachtige creatie van Giambattista Valli, maar is vandaag vooral het onderwerp van gesprek door haar make-up look. Hoewel social media de look zelf prachtig vindt, was er toch iets wat ze opviel.

Lipfillers

Van haar zussen is het algemeen bekend dat ze af en toe iets aan zichzelf hebben laten doen. Toch bleef het topmodel altijd de uitzondering en werd zij als de natural beauty van de familie gezien. Tot nu…

Hoewel eerder al werd gefluisterd dat Kendall haar lippen voorzien had van wat fillers, barstte de reacties na haar verschijning op de red carpet flink los op social media. Volgens velen zou er nu namelijk geen ontkennen meer aan zijn.

Vreemde eend in de bijt

"Botox en fillers all over her face" en "Ze heeft zeker wat aan haar lippen laten doen. Geen ene hoeveelheid make-up kan haar lippen er zo laten uitzien" is dan ook slechts een greep uit de vele reacties over haar lippen.

Overigens was haar 'nieuwe' look niet het enige waar social media over viel. Velen vroegen zich af waarom het topmodel überhaupt aanwezig was op een evenement als dit en snapten dan ook niets van haar verschijning op de rode loper.

Lees ook: 'Babybuik' Kendall Jenner maakt de tongen los op Twitter

bron: OK! Magazine Beeld: Instagram ANP

Laatste nieuws

Zie ook