Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon kijkt iets te diep in het glaasje bij de Golden Globes

Gordon had de eer om gisteravond aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Golden Globes, het award spektakel met een gezellige afterparty. Het is duidelijk dat het feestbeest het behoorlijk naar zijn zin heeft gehad, schrijft Beau Monde. Dronken deed hij verslag tijdens de ochtendshow Evert Staat Op, op Radio 538.

Na de eerste woorden die Gordon uitspreekt is het meteen duidelijk, de presentator heeft iets te diep in het glaasje gekeken: "De beste wensen", begint hij waarna hij een enorme lachbui krijgt. "Schat ik moet je wat vertellen, het is hier zo fantastisch!", vervolgt Gordon zijn verhaal. Evert heeft al snel in de gaten hoe laat het is en moet moeite doen om zelf ook niet in de lach te schieten: "We hebben hier een Terpstraatje!", zegt Evers.

Bij het uitzoeken van zijn outfit voor die avond was Gordon ook niet helemaal scherp: "Oh, en weet je wat erg was? Ik schaamde me dood... iedereen was in het zwart en ik had een rode smoking aan. Iedereen vol respect, en ik heb rood! Ik kan er nog steeds niet over uit!", proest Gordon uit.

Globes!! Ready!!

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lil' Kleine vermaakt zich op het jaarlijkse event Fuikdag op Curaçao

Het is een jaarlijks event op het Antilliaanse eiland Curaçao: Fuikdag. Een enorm feest op het water waar duizenden mensen drijvend naar de Fuikbaai komen op luxe jachtschepen, feestboten, jetski's of opblaasbare beesten. Lil' Kleine was dit weekend natuurlijk van de partij en genoot van dames in bikini op een luxe jacht. Of zijn vriendin Jaimie ook bij dit event was, is niet duidelijk. Twee dagen geleden spotten we hem nog met zijn lover op het strand.

Island LOVERS

Een bericht gedeeld door ℑaimie ℐoanne ℣aes (@jaimievaes) op

'Racistische' grap Viktor Brand valt niet in goede aarde

Viktor Brand had vast niet kunnen voorspellen dat zijn opmerking in het programma Huizenjacht zoveel stof zou doen opwaaien. Viktor zou namelijk discriminerend zijn geweest, schrijft Beau Monde. De presentator vroeg in het programma aan een vrouw met een Chinees uiterlijk waarom ze van kale en kleurloze interieurs hield. Vervolgens zegt hij: "Ik had meer de woonsmaak van een Chinees restaurant met van die rode lampions bij je verwacht.'' Er viel een ijzige stilte waarop de vrouw reageerde: "Ik wil best een keer afhaalchinees halen, maar niet in mijn eigen huis.'' Ai...

Volgens Twitteraars was de opmerking van Brand discriminerend, want "niet alle Chinezen richten hun huis in als een afhaalrestaurant". En dat is natuurlijk ook gewoon helemaal waar. Brand heeft nog niet gereageerd op de reacties.

Bron: Beau Monde, Telegraaf Beeld: Instagram, Twitter, ANP