Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trillende spijkerbroek moet burn-out voorkomen

Iets voor jou?

Trillende spijkerbroek moet burn-out voorkomen

De Franse start-up Spinali Design heeft een spijkerbroek ontworpen die een burn-out zou moeten voorkomen. Hoe? Je hoeft over veel minder zaken na te denken wanneer je de broek draagt door de trillende functie.

Sensoren

Het multifunctionele kledingstuk wordt vandaag op de Amerikaanse techbeurs in Las Vegas gepresenteerd en is verkrijgbaar in hotpants en als lange broek. De broek heeft twee sensoren en is verbonden via bluetooth met je telefoon.

Multifunctioneel

De broek zou je de weg kunnen wijzen naar je volgende afspraak, je locatie kunnen natrekken en je een seintje kunnen geven wanneer je bijna te laat bent voor een afspraak. Klinkt heel handig, toch? Maar of het nou ook fashionable is en lekker zit...

Burn-out

Het Franse bedrijf gaat ook in op de meerwaarde die de broek heeft ten opzichte van je telefoon. Zij zeggen dat je telefoon voor een burn-out zorgt, omdat je er de hele dag op kijkt. "De broek zou dat moeten voorkomen. Je kunt relaxen, maar bent wel bereikbaar", klinkt het.

Prijskaartje

Aan de trilbroek hangt een prijskaartje van $87 en is voorlopig alleen online te bestellen. Als je de broek één keer per week zou dragen, zou hij minstens vier jaar mee moeten gaan, claimt het bedrijf. Iets voor jou?

Lees ook: Daar dient het kleine zakje in je spijkerbroek dus voor

Bron: AD Beeld: Instagram, iStockphoto