Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Meghan Markle stopt met social media

Meghan Markle heeft haar accounts op Twitter, Instagram en Facebook afgesloten, dat heeft Kensington Palace bevestigd. De kersverse verloofde van prins Harry had daarnaast ook nog een eigen lifestyleblog genaamd The Tig, maar deze had ze in april 2017 al gesloten. De officiële reden van het sluiten van haar andere sociale media-kanalen is, volgens Kensington Palace, dat ze deze al een aantal maanden niet meer gebruikte.

Lil' Kleine neemt (tijdelijke) tattoo samen met vriendin

Eerder liet de Amsterdamse rapper al de naam van zijn vriendin, Jaimie, vereeuwigen op zijn pols en op haar pols pronkt sinds kort de naam Jorik. De twee love birds zijn momenteel op Curaçao, zo is te zien op een liefdevol plaatje. Wat óók te zien is op de foto, is dat ze allebei een plaatje van lippen in hun nek hebben. Grote kans dat het hier gaat om een tijdelijk plaatje. Hoe dan ook zijn Lil's fans helemaal door het dolle heen, bekijk de foto hieronder.

💋 from Curaçao

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Candice showt groeiende babybuik

Candice Swanepoel bracht vorige maand het heugelijke nieuws naar buiten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. En dat terwijl ze in oktober nog in een niemendalletje paradeerde tijdens de Victoria's Secret Fashion Show. De zwangere blondine vertoeft momenteel in Brazilië, waar ook Doutzen op het moment is samen met haar familie. Doutzens dochtertje Myllena Mae is amazed door Candice's grote buik. "Myllena is erg onder de indruk van het feit dat er een baby in haar buik groeit", schrijft Doutzen bij een foto van haar dochter en voormalig collega op Instagram. Zo zoet!

Bron: Instagram, ANP, RTL, Beeld: Instagram