Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Thomas Berge heeft een nieuwe look

Thomas Berge gaat normaliter met blonde lokken door het leven. Vorig jaar zagen we de 27-jarige zanger nog even met een opvallende grijze coupe, maar nu komt-ie met iets gewaagders op de proppen. Thomas heeft zich deze keer lichtpaarse lokken laten aanmeten en hij kan het, op deze foto’s te zien, nog best hebben ook.

Chiel Harten beroofd

Chiel vertelt dat hij na een avond uitgaan thuis kwam in een enorme ravage, en die had hij niet zelf veroorzaakt want de Nederlandse versie van Ken is altijd erg netjes als het op zijn huis aankomt. Al snel kwam hij erachter dat er was ingebroken: "Dan zie je uiteindelijk dat ze kleding hebben meegenomen: m’n laatste wollen winterjas die ik destijds had gekregen van mijn ex, sieraden, Louis Vuitton tassen, allemaal dure dingen ” vertelt hij aan RTL Boulevard. De inbrekers hebben spullen meegenomen met in totaal een waarde van €33.275.

Toch kunnen de dure dingen hem niet eens zoveel schelen, hij zegt er erg van te zijn geschrokken dat de inbrekers bij hem binnen geweest. Daarnaast baalt hij dat er twee belangrijke dingen zijn meegenomen “Het ergste wat ik uiteindelijk vind is dat er dan twee dingen van mij weg zijn, die me gewoon aan het hart gaan. Één: dat zijn de foto’s die ik heb gemaakt met mijn biologische moeder." De foto's waren gemaakt in Brazilië en stonden op zijn gestolen iPad. "En punt twee: als je me zuur wil krijgen dan moet je met je vettige vingertjes aan m’n potjes botox zitten die ik in m’n koelkast heb bewaard."

Jelka van Houten in de wolken

Enkele maanden geleden zijn de dierbare sieraden van de actrice van haar gestolen, op Instagram uitte ze destijds haar frustratie. "Het moment dat je ontdekt dat je dierbaarste sieraden zijn gestolen..." Maar het geluk staat aan haar kant, al kan ze dat zelf maar amper geloven; ze heeft haar gestolen sieraden terug. "2018... Ik weet niet hoe en wat maar heb wel zo mijn vermoedens. Maar dat maakt niet uit! Ik ben mega dankbaar! Dit is wat ik in de brievenbus kreeg... Ik heb mijn sieraden terug!", schrijf ze.

Bron:Beau Monde, Weekend, Telegraaf, Beeld: Instagram, ANP