Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: Waarom Kylie haar zwangerschap verborgen houdt

Aha!

Onthuld: Waarom Kylie haar zwangerschap verborgen houdt

Kylie Jenner blijft ons in spanning houden met haar vermeende zwangerschap. De jongste Jenner-telg zou namelijk in verwachting zijn van haar rebound liefje rapper Travis Scott. Sinds de geruchten de wereld in zijn gekomen, in september vorig jaar, houdt de 20-jarige haar lippen stijf op elkaar en daar zou ze een goede reden voor hebben.

Big reveal

Kylie verschijnt sinds de geruchten rondom haar zwangerschap niet meer in het openbaar en dat maakt alles alleen maar meer verdacht. Al duiken er af en toe wel wat paparazzi kiekjes op waar een eventuele zwangerschap overduidelijk lijkt. Terwijl iedereen wacht op een big reveal, is er een kans dat deze helemaal niet gaat komen.

Privacy

Bronnen zouden aan US Weekly hebben verteld dat Kylie graag privacy wil. "Ze is heel blij met de zwangerschap, maar ze wil dit simpelweg niet met de hele wereld delen", aldus de bron. "Ze wil dit ene belangrijke aspect in haar leven privé houden, aangezienze al tien jaar gevolgd wordt op televisie. We zouden haar dit moeten gunnen."

Of Kylie nou écht zwanger is? De tijd zal het leren...

Lees ook: 'Kylie Jenners zwangerschap wordt deze week bekendgemaakt'

Bron: Marie Claire US Beeld: Getty