Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze nagellakprinter is alles wat je nodig hebt

Een mooi stel nagels was nog nooit zo makkelijk...

Deze nagellakprinter is alles wat je nodig hebt

Het is soms enorm priegelwerk om je nagellak zo mooi mogelijk aan te brengen en dan hebben we het alleen nog maar over een basic gekleurd laagje. De figuurtjes laten we liever over aan een nagelstylist, want dat precieze werkje is niks voor ons. Maar... vanaf nu kun je figuurtjes én foto’s makkelijk afdrukken op je nagels met een speciale printer. Gewoon vanuit huis!

Apparaat

Het enige wat je nu nog moet doen om mooie nagels te krijgen is een basic laagje aanbrengen waarop de foto geprint kan worden, een mooie print of foto uitzoeken, je vinger in het apparaat doen en één minuut wachten. Een kind kan de was doen, zullen we maar zeggen.

Telefoon

Het apparaat heeft een speciale app die je op je telefoon moet zetten. Door de app met het apparaat te laten verbinden, kun je een foto insturen of een bestaand printje uitkiezen. Je hoeft niet bang te zijn dat het een kliederboel wordt en je hele vingers onder de nagellak zitten, want je kan de print precies afstemmen op de grootte van je nagel. De printer kost je helaas wel €830,-, maar dan loop je wél rond met prachtige nagels.

Lees ook: Beautyhack: op deze manier fix je een gebroken nagel

Bron: Beau Monde Beeld: iStock, YouTube