Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Anouk deelt zeldzame foto van kinderen
Na een reeks heftige reacties besloot Anouk een tijd geen foto's meer van haar kinderen te delen op social media. Toch deelt de zangeres weer sinds een tijdje heel zoete foto's van haar kroost. Ook nu deelt ze er weer een. Jesiah, Jelizah en Sion chillen met z'n drieën in bad. En kijk eens even hoe groot haar jongste dochter Jelizah (de middelste) is geworden!

😂❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Adele transformeert tot Dolly Parton
Op het eerste gezicht lijken Adele en Dolly Parton totaal niet op elkaar. Toch besloot Adele zich volledig te transformeren tot haar idool. Met een passende outfit, enorme laag make-up en een gigantische pruik komt ze aardig in de buurt van Parton en dat vinden haar enthousiaste fans op social media ook. De 72-jarige Dolly Parton is nogal uitbundig in haar kledingstijl en dan hebben we het nog niet eens over haar kapsel gehad. Op het eerste gezicht lijkt het een onmogelijke transformatie, de twee zangeressen hebben bijzonder weinig zelfde uiterlijke kenmerken, maar met een enorme gekrulde bolde pruik, een roze broek, blazer met steentjes, roze metallic pumps, een diep uitgesneden witte blouse en akoestische gitaar kwam Adele al aardig in de buurt, qua looks dan. Alle moeite is niet voor niets geweest, Dolly reageerde onder de foto met: "And I will always love you."

Waylon heeft Songfestivalnummer gekozen
In mei barst het grote spektakel weer los; het Eurovisiesongfestival. Dit jaar is het aan Waylon om Nederland te vertegenwoordigen in Lissabon en hij trekt hij alles uit de kast om een spectaculaire act neer te zetten. De zanger heeft maar liefst vijf liedjes gemaakt voor het songfestival die hij allemaal laat horen tijdens uitzendingen van De Wereld Draait Door. Vanaf vrijdag 23 februari laat Waylon elke dag één van zijn pareltjes horen tijdens De Wereld Draait Door. Uit de mogelijke liedjes voor het Eurovisiesongfestival wordt uiteindelijk een winnaar gekozen waarmee de zanger afreist naar Lissabon, waar het grote feest dit jaar plaatsvindt. Hoe de keuze tussen de liedjes gemaakt zal worden, is nog niet bekend, maar er komt ongetwijfeld een prachtig lied uit.

Bron: Beau Monde, Telegraaf, Weekend, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook