Dit is er gebeurd tussen Esmée Denters en Justin Timberlake

Ze leek een glansrijke carrière tegemoet te gaan...

Lees ook

Op Instagram heeft Esmée Denters, de zangeres die door Justin Timberlake ontdekt werd door haar zangfilmpjes op YouTube, een boekje opengedaan over wat er is gebeurd tussen haar en de zanger. "Ik probeer de vraag altijd te ontwijken, omdat het me oncomfortabel maakt", begint Esmée haar verhaal.

Dal

De inmiddels 29-jarige werd in 2007 op YouTube ontdekt door niemand minder dan Justin Timberlake. Ze koos voor een contract bij zijn label en zo werd ze binnen no time groots en bekend. Vier jaar later kwam haar muzikale carrière echter in een dal terecht en ging ze aan het werk in een frozen-yoghurtwinkel in Londen. Wát is er met haar gebeurd?

Verdrietig

"Ik was erg trots om de eerste artiest te zijn die bij zijn label mocht tekenen. Het antwoord op de vraag is dat ik van het contract af wilde, omdat het label niet van plan was om nog meer muziek met mij op te nemen. Ik was op dat moment erg verdrietig en teleurgesteld", vertelt ze.

"Ik realiseer me nu dat het een kans was voor mij om te groeien en leren als artiest. Ik heb geen contact meer met Justin of anderen bij het label. Ik wilde soms dat we een keer om de tafel hadden gekund om er face to face over te praten. Het heet natuurlijk ook de muziek-business voor een reden en dat snap ik en ik geef niemand de schuld van wat er is gebeurd. Ik blijf een groot fan van zijn werk en zal hem altijd zien als een mentor."

Stem

De openhartige blondine eindigt haar Instagram-post met: "Ik verheug me erop om hem te zien optreden tijdens de Super Bowl." In de post maakt ze nog wel duidelijk dat ze niet gestopt is met zingen en het ook zeker niet is verleerd. Wat een stem!

HIER lees je wat Esmée Denters nu doet en hoe ze er vandaag de dag uitziet.

People often ask me the question Esmée what happend between you and Justin Timberlake? I often try to dodge the question because It makes me feel uncomfortable. I was very proud to be the first artist signed to his label. I had the privilege to write and record my first album with him and even open up for him on the FutureSex/LoveSounds tour. The answer to the question is that I decided to get out of my contract because the label wasn’t planning to record any more music with me. I was sad and disappointed at the time. I realise now that it was an opportunity for me to grow and learn as an artist. I am not in touch with Justin or anyone at the label anymore. I wish sometimes we could have sat down and had a face to face conversation about it. I understand it’s called the music business for a reason and I don’t blame anyone for what happened. I’m still a huge fan of his work and will always consider him a mentor. His new song really struck a chord with me and reflects exactly how I feel. Looking forward to watching him perform at the Super Bowl 🙏

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeeworldpics) op

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook