Moeder en dochter samen in Vier Handen op Een Buik

Een bijzondere situatie

Lees ook

Het was gisteravond een opvallende aflevering van Vier Handen op Een Buik. De 18-jarige Melissa is namelijk niet alleen zwanger, maar samen met haar moeder.

Vier handen op twee buiken

Het was gisteren de beurt aan Kim Kötter om in het zwangere leven van de twee dames te duiken. En dit leven is niet altijd even makkelijk geweest. Melissa en haar moeder wonen niet samen, omdat ze niet altijd goed met elkaar overweg kunnen. De tiener woont daarom samen met haar vriend, die niet de vader van het kind is, in een Babyhuis. Het kind werd verwekt toen Melissa tijdens een dronken avond vreemdging; de biologische vader is niet meer in beeld.

Jonge moeder

Hoewel moeder en dochter geen goede band hebben, zijn er overeenkomsten tussen de twee. Jong zwanger worden blijkt in de familie te zitten. Melissa's moeder kreeg toen ze pas 15 jaar oud was haar eerste kind. Ook zijn ze in het verleden beiden seksueel misbruikt.

Positief

In tegenstelling tot andere afleveringen regende het geen negatieve comments. Hoewel kijkers het bijzonder vinden dat moeder en dochter samen zwanger zijn, hebben ze vooral veel vertrouwen in Melissa. "Wat een mooie, positieve aflevering. Goede moeder, lieve vriend. Ze komt er wel", luidt het.

Andere opvallende dingen vonden kijkers de naam van het kindje en het feit dat mensen regelmatig onherkenbaar in beeld kwamen.

Lees ook: Veel kritiek op rokende moeder in 'Vier Handen Op Één Buik'

Laatste nieuws

Zie ook