Hot topic: de voeten van Kendall Jenner

Zie jij het?

Lees ook

Kendall Jenner is on fire! Het model hopt van de ene klus naar de andere en paradeert dan ook in de mooiste creaties. Maar ook buiten de catwalk wordt de 22-jarige vaak geprezen om haar goede looks. Toch slaat het model nu volgens velen de plank volledig mis…

Quality time

Vanaf morgen barst het spektakel in Milaan weer los voor Milan Fashion Week en zal ook Kendall in meerderde show te zien zijn. Tot die tijd geniet het model nog even van wat quality time met zus Kourtney Kardashian in haar woonplaats Los Angeles. De twee liepen gisteren een restaurant uit toen er uiteraard een horde aan fotografen hen op stonden te wachten.

Tenen

Hoewel zowel Kourtney als Kendall er prachtig uitzien, heeft iedereen het nu vooral over de voeten van Kendall. De brunette zou namelijk een heuse fashion faux pas hebben begaan, door op pad te gaan met een stel veel te kleine hakken van Yeezy. "Dat zijn een stel lange tenen", "Dit is zo jammer" en "Ik denk dat ze per ongeluk Kylie's schoenen aan heeft gedaan" is dan ook slechts een greep uit de reacties.

Volgende keer toch maar een maatje groter Kendall?

Lees ook: Waarom de look van Kendall Jenner het gesprek van de dag is

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook