Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Teen Mom volgt Farrah Abraham op in Teen Mom OG

Haar ontslag is volgens Farrah een 'dom besluit'.

Deze Teen Mom volgt Farrah Abraham op in Teen Mom OG

Waar eerder al werd gezegd dat Farrah Abraham geen deel meer uitmaakt van Teen Mom OG, is dit nu door TMZ bevestigd. Ook wist de nieuwszender te verklappen dat er inmiddels al een vervanger is voor de Teen Mom.

Nieuwe opvolger

Volgens TMZ is Farrah ontslagen vanwege de porno-act voor haar webcamkanaal. Dat het menens is, bleek toen bekend werd dat er inmiddels al een vervanger is geregeld voor de realityster. Niemand minder dan Mackenzie McKee uit Teen Mom 3 zal Farrahs plek innemen in Teen Mom OG. Volgens TMZ is Mackenzie al een week bezig met de opnames. Naast Teen Mom OG is de ster bezig met het opnemen van een MTV Special, over haar doodzieke moeder.

'Dom besluit'

Farrah laat zelf weten niet te zitten met het feit dat ze ontslagen is van de realityserie. "Ik wens de mensen die meedoen aan de show het beste toe. Dit is het langste seizoen in de geschiedenis van MTV en ik ben hun grootste ster", vertelde de ster aan US Weekly. Ze laat verder weten dat ze het een dom besluit vindt van MTV. "Ik weet niet wat ze aan het doen zijn bij de show. Je kan alle meiden uit de series mee laten doen, maar niemand doet en voegt zoveel toe aan de show als ik."

Lees ook: Amber Portwoord onthult eindelijk wie de vader is van haar tweede kindje

Bron: US Weekly, TMZ, Beeld: Instagram, Getty