Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Monique Smit bont en blauw

Monique heeft een helse nacht achter de rug. De blondine heeft gisteren een verstandskies laten trekken en dat heeft ze geweten. "Potverdikkie, was de pijn van vorige keer vergeten. Wat een helnacht", schrijft ze op Instagram Stories. "Alsof ik flink in elkaar geslagen ben. Zo zie ik er ook uit trouwens..." Ouch!

Gordon lacht om reacties op biografie

De lijst met mensen die woedend zijn over Gordons biografie blijf groeien. Maar dat maakt hem niks uit. "Een week al uitgescholden voor leugenaar, beschimpt en bespot in programma’s en door collega’s, omdat ik niet zoals door vele gezegd mijn waarheid, maar dé waarheid heb durven opschrijven. Ik lach erom en weet dat mijn levensverhaal voor velen juist wel respect op heeft geleverd”, reageert hij op Instagram.

Yo, Wes en Xess in de woestijn

Yolanthe, Wesley en Xess Xava zijn in de woestijn in Qatar. Van scheuren in een buggy tot rijden op een kameel; de happy family geniet met volle teugen!