Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

ZIEN: Selena showt curves op nieuwe foto's

Ze werd op de gevoelige plaat vastgelegd

ZIEN: Selena showt curves op nieuwe foto's

Selena Gomez heeft een roerige tijd achter de rug. De zangeres onderging eind vorig jaar een niertransplantatie en lijdt ook aan de auto-imuunziekte Lupus. "Door mijn ziekte moest ik een niertransplantatie ondergaan, waarvan ik de afgelopen tijd heb moeten herstellen", vertelde ze. Selena lijkt haar leven langzaamaan weer op te pakken en ze geniet overduidelijk van haar vrije tijd. Ze werd dit weekend op de gevoelige plaat vastgelegd, terwijl ze met vrienden van de zon genoot op een jacht. De zangeres oogt iets voller, wat haar volgers ook niet is ontgaan.

Curves

Zij spreken vol lof over haar vrouwelijke vormen. De zangeres liet zich eerder uit over mensen die negatieve reacties hadden op haar figuur. "Het was voor het eerst dat iemand mij dik noemde. Maar dat was het niet alleen. Er werd toen ook over mij geschreven dat het niet goed ging en dat ik een rommeltje van mijn leven maakte", aldus Selena. "Ik wil gewoon niet dat ze winnen en mij naar beneden kunnen schrijven. Ik hou ervan om blij te zijn met mezelf en er is meer om van te houden", schreef ze toentertijd bij haar Instagramfoto’s.

Geruchtenmolen

Volgens een enkeling zou haar gewichtstoename alles te maken hebben met dat ze naar verluidt zwanger is van Justin Bieber. De twee lijken niet zónder elkaar te kunnen, maar ook met elkaar gaat het ze niet al te best af. Volgens E! News hebben de twee alweer afstand van elkaar genomen. De laatste details over hun break-up lees je HIER!

Bron: TMZ, Beeld: Instagram, Getty