Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Daniëlle: 'Mezdi had nog twee andere relaties'

"Ik hou nog steeds van hem"

Temptations Daniëlle: 'Mezdi had nog twee andere relaties'

Temptation Island-deelneemster Daniëlle was te gast bij Goedele Liekens en deed een heftig boekje open over haar (ex?) vriend Mezdi.

Steeds meer

Het koppel deed mee met het verleidingsavontuur omdat Mezdi zich in het verleden had misdragen, maar ook nu na Temptation is er een beerput open gegaan over zijn gedrag.

"Nu krijg ik nog te horen dat hij twee andere relatie had tijdens die van ons", vertelt ze terwijl de tranen over haar wangen biggelen. Of ze het gelooft? "Als je foto's krijgt doorgestuurd wel."

'Ik hou van hem'

De blondine laat weten dat ze ondanks alles wat er gebeurd is, nog steeds van Mezdi houdt. "Ongeacht wat ik gezien heb. Dat gaat niet zomaar over... Je kunt niet zeggen: vandaag even niet", vertelt ze aangeslagen. "Ik hou oprecht van hem. Ondanks wat hij doet, ondanks wat hij heeft gedaan..."

Daniëlle en Mezdi vertrokken samen naar het eiland om er uiteindelijk sterker uit te komen. Of dat is gelukt, is niet bekend. De relatie zou volgens geruchten over zijn, maar onlangs werden ze wel samen gespot.

Eerder was ook Mezdi te gast bij Goedele, waar hij schokkende uitspraken deed over 'zijn' Danielle. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Het ene ding dat iedereen opvalt aan Temptation's Mezdi

Bron: HLN, Beeld: Temptation Island