Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Khloé's ex Lamar Odom reageert op haar overspelige nieuwe vriend
Boven Khloé Kardashians baby- en liefdesgeluk is deze week een behoorlijk donkere wolk gaan hangen. Tristan is afgelopen weekend namelijk in de vroege ochtend met een mystery lady gespot in New York, terwijl Khloé in hun huis in Cleveland was. Ooggetuigen hebben de twee ook samen gespot in een loungebar in de Amerikaanse stad, waarbij ze de hele avond intiem waren en elkaar zouden hebben gezoend. Als kers op de taart doken er filmpjes op waarom Tristan zoenend te zien is met twee andere dames. Wie de dames zijn? Lees hier meer. Verschillende celebs hebben gereageerd op het drama en ook Lamar Odom, Khloé’s ex-man, laat zich er nu over uit.

2. What?! Maakt Hyves een comeback?
Nu Facebook onder vuur ligt, wordt er gezocht naar een alternatief. Eerlijk is eerlijk, we moeten wel íets hebben om op terug te vallen, toch? Om die reden maken mensen zich hard voor een Hyves comeback.

3. Zo reageerde hoogzwangere Khloé Kardashian op vreemdgaan vriend
Het nieuws dat Tristan Thompson is vreemdgegaan terwijl zijn hoogzwangere vriendin Khloé Kardashian thuis zat, is hard aangekomen bij de realityster.

Laatste nieuws

Zie ook