Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kim Kardashian voor het eerst open over vreemdgaan Tristan Thompson

Tijdens de Ellen Degeneres Show sprak Kim Kardashian voor de eerste keer over het feit dat Tristan Thompson, vlak voordat zijn vriendin Khloé moeder werd, vreemdging. Ze noemde de hele situatie fucked up. "Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven. We zijn er voor Khloé. Ze is zo zo sterk en ze doet alles wat ze kan doen. Het is gewoon een hele verdrietige situatie", vertelt Kim.

Paris Hilton openhartig over lekken van sekstape

In de documentaire 'The American Meme' die binnenkort wordt uitgebracht, vertelt de 37-jarige Paris Hilton voor de eerste keer openlijk over de sekstapte die uitlekte dankzij haar toenmalige vriend Rick Salomon: "Het voelde alsof ik verkracht werd. Ik heb een deel van m’n ziel verloren, er werd zo gemeen over me gepraat. Ik wilde letterlijk dood op sommige momenten."

De sekstape, die eigenlijk alleen voor privégebruik bedoeld was, belandde dankzij haar ex-vriend op straat. Binnen no time verscheen de video in 2004 - die 1 night in Paris werd genoemd - op een pornowebsite. Ze heeft nooit zo bekend willen staan, vertelde ze aan The Hollywood Reporter.

Lea Michele gaat trouwen!

Love is in the air! Actrice Lea Michele is afgelopen zaterdag ten huwelijk gevraagd door haar vriend Zandy Reich. Via social media maakte Lea bekend het huwelijksbootje in te stappen. 'Yes', schrijft ze bij de foto waarop ze de verlovingsring laat zien.

Vorig jaar maakte het stel bekend een relatie te hebben. Eerder had Lea een relatie met Glee-collega Cory Monteith. Hij overleed in 2013.

Yes 💍

Een bericht gedeeld door Lea Michele (@leamichele) op

Bron: YouTube, The Hollywood Report, Telegraaf Beeld: Getty, YouTube, Instagram