Viral: hilarisch moment in terugblik regeringsjubileum koning Willem-Alexander

Dionne Stax, Kysia Hekster en Astrid Kersseboom blikten echter niet alléén terug op alle mooie en ontroerende momenten van onze koning Willem-Alexander.
Viral: hilarisch moment in terugblik regeringsjubileum koning Willem-Alexander

Afgelopen zondag werd teruggeblikt op hetvijfjarig regeringsjublieum van koning Willem-Alexander in een speciale uitzending op de NPO. Dionne Stax, Kysia Hekster en Astrid Kersseboom blikten niet alléén terug op alle mooie en ontroerende momenten van onze koning. We zagen ook een grappig voorval voorbijkomen tijdens de inhuldiging, een die je waarschijnlijk niet is opgevallen.

Fail

Tijdens de inhuldiging draagt de bevelhebber van de strijdkrachten, volgens de traditie, het ‘rijkszwaard’, maar dit moment ging alles behalve gesmeerd. Een van de ornamenten - een van de twee bollen aan de zijkant - van het zwaard brak af. De ceremoniemeester to the rescue om het op te lossen; hij brak de andere bol ook af, om beide bollen naderhand weer aan elkaar te plakken met plakband. Bekijk het fragment HIER terug.

Lees ook:

Bron: Libelle, Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7182900f769', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });