Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuw kapsel voor Barbie

Barbie maakt na een heftige periode een nieuwe start met haar… kapsel! "Onwijs blij met mijn nieuwe haartjes!" schrijft ze op Instagram bij haar kersverse coupe. "Ik zit zo goed in mijn vel! Laat de zomer maar beginnen."

Jarige David Beckham krijgt verrassing van zijn leven

David Beckham blies gisteren 43 kaarsjes uit en kreeg een wel heel bijzonder cadeau. Zijn 19-jarige zoon Brooklyn, die momenteel in New York woont en studeert, stond opeens voor zijn neus in Londen. "Best birthday surprise, my big boy coming home", schrijft hij bij de emotionele video op Instagram.

Temptations Kevin en Chloë maken relatie officieel met foto

Kevin en verleidster Chloë hebben beiden via Instagram hun relatie bevestigd met een romantische foto. Hoewel het er tijdens het programma op leek dat ze bij elkaar zouden blijven, gingen ze daarna toch ieder hun eigen weg. Later kwamen ze weer bij elkaar.

Laatste nieuws

Zie ook