Khloé’s overspelige vriend Tristan Thompson doorbreekt media stilte

Tristan daarentegen, doorbreekt eindelijk de mediastilte en heeft nu voor het eerst sinds het schandaal van zich laten horen.

Lees ook

De relatie van Tristan Thompson en Khloé Kardashian stond afgelopen maand vol in de schijnwerpers. Niet alleen omdat de twee hun eerste kind samen, dochter True Thompson, op 12 april hebben verwelkomd. Enkele dagen voor de bevalling werd bekend dat Tristan Khloé, bedrogen had toen zij hoogzwanger was. Én de beelden daarvan lekten niet veel later uit.

Schandaal

De Kardashian-zus werd onlangs gespot, maar heeft met nog geen woord gerept over het drama. Tristan daarentegen, doorbreekt eindelijk de mediastilte en heeft nu voor het eerst sinds het schandaal van zich laten horen.

Veranderingen

Eerder deze week in een interview met UNINTERRUPTED vertelde de basketballer hoe het is om voor de tweede keer vader te zijn. Tristan heeft namelijk al een zoon uit een eerdere relatie. "Ze (True) doet het goed," zei Thompson in de podcast. "Baby True eet, slaapt en poept; dat is alles wat ze doen."

Emotioneel

"Ik denk dat, als een vader, je band met een dochter een stuk emotioneler is. Met een jongen is het van; 'Hé, man. Alles komt goed. Stop met huilen.' Maar met True is het meer van: 'True schatje, het komt goed. We zijn hier, we gaan nergens heen. Ik ben het, kijk! Papa is hier om je te voeden", aldus een apetrotse vader. "Het is héél anders, maar het is leuk, het vaderschap verandert je." We hope so, Tristan.

Lees ook: Khloé's ex Lamar Odom reageert op haar overspelige nieuwe vriend

Bron: E! News, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook