Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onherkenbaar: Iggy Azalea ben jij het écht?

Toen Iggy Azalea drie jaar geleden bij de Billboard Music Awards verscheen, was het even schrikken.

Onherkenbaar: Iggy Azalea ben jij het écht?

Toen Iggy Azalea drie jaar geleden bij de Billboard Music Awards verscheen, was het even schrikken. De rapper had toen niet alleen haar borsten laten vergroten, ook haar neus en kin waren door de plastisch chirurg aangepakt.

Plastische chirurgie

"Ze vindt het resultaat geweldig. Ze was lange tijd ongelukkig met haar neus, dus na haar borsten wilde ze haar neus doen en heeft toen gelijk ook maar haar kin gedaan", vertelde een bron eerder aan Us Weekly.Kort daarna biechtte de Australische op dat ze inderdaad ook haar borsten had laten vergroten. "Ik heb er mijn hele leven over nagedacht. Het is een persoonlijke keuze. Of je iets wilt laten veranderen aan je lichaam is helemaal aan jou", aldus de rapper.

Slanke taille

Niet veel later bracht de blondine de geruchtenmolen wederom op gang. Ze postte een foto op Instagram, waardoor mensen ervan overtuigd waren dat ze een Brazilian Butt Lift heeft gehad, waarbij je eigen vet in je billen wordt gespoten. Dat niet alleen; boze tongen beweren ook dat ze een aantal ribben heeft laten verwijderen om het effect van een zandloperfiguur te creëren.

Plastic fantastic

Nu, op nieuwe foto’s, van de rapper komen er weer veel reacties en is ze op z’n zachtst gezegd weer onherkenbaar. Deze keer zou ze langs zijn gegaan bij de cosmetisch arts voor cheek filters en een wenkbrauwlift. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook:

the stuff that don't wear off 🌼

Een bericht gedeeld door Iggy Azalea (@thenewclassic) op

Enjoying the last days of Summer

Een bericht gedeeld door Iggy Azalea (@thenewclassic) op