Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Grote zorgen om Johnny Depps gezondheid

Afgelopen week werden er foto's gedeeld van Johnny Depp, die poseerde met fans, in Rusland. Niets mis mee, zou je denken. Toch hebben de foto's voor heel wat ophef gezorgd. Hij zou er namelijk slecht en ziek uit zien.

Daily Mail plaatste foto's van de 54-jarige acteur waarop hij er vrolijk uitziet. Wel is ook duidelijk te zien dat hij een ingevallen gezicht heeft en dat de acteur er erg bleek uitziet. Kijk mee en oordeel zelf.

Caitlyn Jenner niet op bruiloft van eigen zoon

Gisteren gaven Brody Jenner en Kaitlynn Carter, met wie hij al langere tijd een relatie heeft, elkaar het ja-woord. De bruiloft vond plaats op een eiland in Azië, met uitzicht op de zee. Een dag waar velen alleen maar van kunnen dromen. Toch leek er iets te missen op de big day. Caitlyn Jenner, Brody's vader, was namelijk nergens te bekennen gisteren.

Naar verluidt zou de 68-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster 'te druk' zijn geweest om naar de bruiloft te komen. Ze zou samen met haar vriendin Sophia Hutchins op een event zijn geweest. Volgens TMZ is Brody er kapot van.

Bella Hadid en The Weeknd officieel weer back together

Hoewel de twee er langere tijd omheen hebben gedraaid, lijkt het er nu toch echt wel op dat de twee hun relatie bevestigd hebben. Tijdens het Coachella Festival in Los Angeles werden Bella en 'vriendlief' The Weeknd, ook wel Abel, voor het eerst weer samen gespot. Op het Cannes Film Festival was het opnieuw raak. Dat de lovebirds hun relatie niet meer geheim houden, bleek toen de twee opnieuw werden gespot samen. Dit keer tijdens een romantisch weekend in Parijs.

Laatste nieuws