Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe foto's baby True

Langzaam maar zeker laat Khloé Kardashian steeds meer zien van haar zeven weken oude dochter True. In een nieuwe video is het meisje als mini ballerina gekleed en wordt ze precies tijdens een nies gefilmd. Zo cute...

Nieuwe liefde voor Hanna Verboom

Hanna Verboom is weer gelukkig in de liefde. Sinds januari is ze samen met Ralf, zo vertelt ze tegen De Telegraaf. "Ralf en ik kennen elkaar sinds januari. Het is nog vrij pril dus. Maar het is héél erg leuk. We zijn helemaal verliefd", aldus de 35-jarige actrice. De twee werden vrijdag voor het eerst samen in het openbaar gefotografeerd op de rode loper tijdens de tweede editie van het International Young Patrons Gala van het Nationale Opera & Ballet.

Everon Jackson Hooi weer in de onderbroeken

Everon Jackson Hooi lanceert in september zijn nieuwe onderbroekenlijn. Zijn nieuwe label heet IAMTORO en focust zich naast boxershorts ook op petten, t-shirts en hoodies. De GTST-acteur is nu op zoek naar modellen. "Een strak lijf is mooi, maar inspirerende verhalen zijn veel meer waard", vindt Everon. "Zo zijn we onder andere in gesprek met een jongen die een been kwijt geraakt is en die het toch tot professioneel atleet geschopt heeft. Doorzettingsvermogen, daar zijn we naar op zoek." Everon lanceerde in september 2015 ook al een onderbroekenlijn maar stopte daar vorig jaar mee.