Vrouwen raken niet uitgepraat over plussize model op ASOS

You go ASOS!
Vrouwen raken niet uitgepraat over plussize model op ASOS

ASOS is een echte aanhanger van body positivity, zo heeft de Britse webshop inmiddels wel bewezen. De liefhebbers van de de online shopping walhalla zijn dan ook razend enthousiast over het plussize model dat op de site schittert.

Variatie

ASOS biedt al langere tijd kleding aan voor vrouwen in alle soorten en maten, zoals het hoort. Maar ze zetten ook veel verschillende modellen in om hun kleding te showen. Van een lengte van 1,50 tot en met een maatje XXL: ASOS got it all!

Plussize

Vrouwen in alle soorten en maten, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Gelukkig denken meer vrouwen in de wereld er zo over. De ASOS foto's met het prachtige plussize model Natalia Lorenzo, gaan heel het web over. "Zij laat zien dat dit gewoon normaal is en dat het echte leven geen Photoshop en filters bevat", aldus influencer Callie Thorpe.

Heb jij nu meteen zin gekregen om te shoppen op ASOS? Dan ben je vast benieuwd naar de hack waarmee je altijd met korting shopt! Die vind je hier.

Lees ook: ASOS komt met de ultieme zomer musthave

Bron: Pretty 52 Beeld: Twitter, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f928cae418cf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });