Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Binnenkort babynieuws voor Monique en André Hazes!?

Waaahh!

Binnenkort babynieuws voor Monique en André Hazes!?

Gaan André Hazes en Monique Westenberg voor een tweede kindje? Monique vertelt er openhartig over in een interview met VROUW.

'Ik moest mezelf oprapen'

Monique is weer helemaal happy met haar André, al was dit in april nog wel even anders. De twee hadden een publieke breuk, maar vonden elkaar alweer snel. De blondine had veel verdriet destijds. "Ik was echt stuk. Op social media laat je niet zien dat je in je bed ligt te huilen en jezelf 's ochtends moet oprapen om voor je kind te zorgen. Maar ik had zo veel verdriet om alles: je kon me opvegen."

Publiciteitsstunt

Het deed Monique vooral veel pijn dat sommigen dachten dat de breuk voor publiciteit moest zorgen - voor hun reallifesoap Ik haal alles uit het leven. "Als ze eens wisten hoe kapot ik ervan was." Volgens haar was de breuk vooral te wijten aan het 'kleine hokje' waarin het stel met kind en hond in woonden.

Maar daar komt binnenkort verandering in. Ze zijn op zoek naar een groter huis waar een eventueel broertje of zusje voor André jr. kan opgroeien. "De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer. Hopelijk kunnen we André een broertje of een zusje geven."

Lees ook: Zien: André Hazes deelt voor- en nafoto van gewichtsverlies

Bron: Beau Monde Beeld: ANP