Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tweeling George en Amal Clooney voor het eerst gespot

Ein-de-lijk!

Tweeling George en Amal Clooney voor het eerst gespot

George (57) en Amal Clooney (40) doen er alles aan om hun tweeling, Alexander en Ella (1), uit de spotlights te houden. Onlangs is het koppel dan eindelijk met de kindjes gespot en krijgen we ze voor het eerst te zien.

Liefde voor kinderen

Dat de Clooneys dol zijn op kinderen, moge duidelijk zijn. Het koppel heeft een enorm bedrag van 100.000 dollar gedoneerd aan Young Centre for Immigrant Children’s Rights, een stichting die opkomt voor kinderrechten van immigranten.

Na hevige kritiek op Donald Trump’s ‘zerotolerance politiek’ brengen de Clooneys een gezamenlijk statement naar buiten. "Op een bepaald moment in de toekomst zullen onze kinderen ons vragen: 'Is het waar, heeft ons land echt baby's van hun ouders ontnomen en in detentiecentra geplaatst?'. En als we 'ja' antwoorden, vragen ze ons wat we er aan hebben gedaan. Wat we zeiden. Welk standpunt wij innamen."

Baby no.3?

Amal werd eerder deze maand op de gevoelige plaat vastgelegd in een jurk met een heel opvallende print. Sommigen meenden ook een beginnende babybuik te zien bij de moeder van twee. Daar lees je *HIER* alles over.

Lees ook: Wat een verschijning: 79-jarige moeder George Clooney is nog altijd prachtig

Een bericht gedeeld door Bitter (@bitterdergi) op

Bron: Marie Claire Beeld: Instagram, Getty