Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kanye West doet heftige onthulling

De rapper zag de gevreesde scheidingspapieren al zijn kant opkomen.

Kanye West doet heftige onthulling

Kanye West heeft de afgelopen tijd erg vaak de headlines gehaald. Nu is dat bij zijn (schoon)familie niet zo heel vreemd, maar dit keer liepen de spanningen in huize Kardashian-West wel heel erg hoog op.

Uitspraken

Zijn liefje Kim kon zijn bizarre uitspraken over de slavernij absoluut niet waarderen, zo laat hij in een openhartig interview met The New York Times weten.

In een eerder interview zou Kanye geroepen hebben dat de slavernij een keuze was. Dat schoot bij Kim en vele anderen in het verkeerde keelgat en dus barstte de bom thuis. Het zou zelfs zo erg uit de hand gelopen zijn, dat Kanye even dacht dat het einde huwelijk was.

Scheiding

"Er was een moment, ongeveer een week na het interview met TMZ, dat de sfeer echt niet fijn was en ik verschillende familieleden heb opgebeld en heb gevraagd of Kim mij wilde verlaten door het interview?" Ook dacht hij regelmatig aan zelfmoord. "Ik heb zo vaak gedacht over een einde aan mijn leven maken", vertelt hij. "Het is altijd een optie en ik overweeg alle opties. Ik had het helemaal uitgedacht. Maar als ik dat niet had gedaan, was de kans dat het gebeurde er alsnog geweest."

Lees ook: Zóveel verdienen de nannies van Kim en Kanye

Bron: Daily Mail Beeld: Getty