Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Je gelooft nooit wat Lindsay Lohan nu doet

Lindsay Lohan heeft haar wilde verleden begraven. "Mijn verleden moet in het verleden blijven. Mensen moeten het loslaten en ermee stoppen het steeds op te rakelen, het is weg", zegt de actrice, die jarenlang in het nieuws kwam met haar drugsgebruik, alcoholverslavingen en roekeloze rijgedrag, over haar jongere jaren. De laatste jaren krijgt Lindsay heel wat minder media-aandacht en dat vindt ze heerlijk. De actrice vestigde zich een paar jaar geleden op het Griekse eiland Mykonos, waar ze een restaurant opende. "Ik heb nu een zaak in mijn leven. Ik ben niet in Amerika, dus niemand weet ervan, en dat vind ik prettig. Ik kan me eindelijk focussen op de resultaten."

Chrissy Teigen open over IVF-behandeling

Chrissy Teigen heeft, nadat ze een foto van haar 5 weken oude zoontje Miles op Instagram plaatste, gereageerd op een ietwat 'brutale' comment van een van haar volgers. "Ik weet dat jullie je dochter Luna via IVF hebben gekregen, is dat ook bij Miles het geval geweest?", luidde de post. Hoewel het hier om een zeer persoonlijke zaak gaat, liet de vrouw van John Legend toch van zich horen. "Ik voel me hier niet door aangevallen, mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig en een verhaal met een goede afloop kan mensen ook weer hoop geven. Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over IVF," aldus Chrissy. Ook zoon Miles is dankzij een IVF-behandeling ontvangen.

Khloé Kardashian in Madame Tussauds Las Vegas

Khloé Kardashian is meer dan tevreden met haar wassen beeld dat woensdag in Madame Tussauds Las Vegas onthuld is. De realityster liet dat via Twitter weten. "Dit is echt geweldig!!! Je hebben fantastisch werk geleverd Tussauds Vegas!!," aldus Khloé. De Kardashian-telg doneerde zelf een outfit voor haar wassen evenbeeld: een Good American jeans, een zwarte bodysuit en een paar zwarte Christian Louboutin pumps. Ook volgens fans is Khloé 'zeer goed gelukt'.