Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Passagier gelooft z'n ogen niet als hij in de cockpit kijkt en dít ziet

Dit kan niet waar zijn!

Passagier gelooft z'n ogen niet als hij in de cockpit kijkt en dít ziet

De 59-jarige Steve Lewis geloofde z’n ogen niet toen hij tijdens zijn vlucht van Jet2 van Alicante naar het Birmingham in de cockpit piepte. Hij maakte snel een foto en in een mum van tijd ging het beeld viral op social media.

Wait what?!

Lewis zag een blikje Stella Artois binnen handbereik van de piloot. "Ik geloofde mijn ogen niet, ik begreep niet waarom er bier in de cockpit stond", vertelt Steve aan Daily Mail. "Ik vind het echt verontrustend dat alcohol is toegestaan in een cockpit. Ook al zou het blikje ongeopend geweest zijn. Met 300 mensen aan boord zouden daar regels over moeten zijn, toch?" Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij kwam met een heel opmerkelijke verklaring, aan The Telegraph.

Twijfel

Zij claimen dat het blikje niet van de piloot was, maar dat het ging om een ongeopend blikje bier van een passagier die het aan een stewardess heeft gegeven. Die stewardess liet het weer achter in de cockpit. Toch trekt Steve deze uitleg heel erg in twijfel. Volgens hem lag er een servetje onder het blikje. "Net zoals bij dranken die aan passagiers geserveerd worden om te drinken. Ik ben dus een beetje sceptisch over hun uitleg", reageert hij.

Lees ook: Grazia | Vliegtuigpassagiers geloven hun ogen niet als ze uit het raam kijken

Bron: Het Nieuwsblad.be, DailyMail, Beeld: Twitter, iStock