Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island VIPS loopt volledig uit de hand

De verleiding wordt de kandidaten nu al te veel...

Temptation Island VIPS loopt volledig uit de hand

Het spel der verleiding bij Temptation Island VIPS werd gisteren opnieuw naar een hoger level getild. De kandidaten kregen weliswaar geen kampvuur voorgeschoteld, maar dat betekende echter niet dat hen een flinke portie drama werd bespaard.

Tequila

Zo lijkt de relatie van Niels en Rosanna steeds verder af te brokkelen, schuilt er achter 'bad bitch' Rowena een gevoelige vrouw en werd het met dank aan de tequila wel heel erg gezellig tussen Donny en Danique.

Steeds moeilijker

Kortom; de verleidsters staan op scherp, want dit is het moment om toe te slaan. Want niet alleen Fabiola lijkt 'haar' Niels meer en meer voor zich te winnen, ook Ruud heeft het er steeds moeilijker mee om Charissa, die overigens zo het zusje van zijn liefje Rowena had kunnen zijn, van zich af te slaan.

Nieuwe verleid(st)er

Maar het wordt de kandidaten nog een tikkeltje moeilijker gemaakt. Zo kwamen zowel de vrouwen als de mannen oog in oog te staan met de nieuwe verleid(st)er. En dat is vooral slecht nieuws voor Niels en Amijé. Alex lijkt namelijk opnieuw zijn pijlen op Rosanna te hebben gericht, en ook Zwanetta is van plan al haar charmes uit de kast te trekken voor Amijé's liefje Donny.

We zijn dan ook benieuwd wat volgende week ons zal brengen...

Lees ook: Hold on: zijn déze twee uit Temptation Island VIPS nu een setje?

Beeld: Temptation Island