Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spannend: eerste beelden van GTST's zomercliffhanger

O my... dit ziet er niet best uit voor een aantal!

Spannend: eerste beelden van GTST's zomercliffhanger

Over precies een week is het dan eindelijk zover: de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Gisteren dook er al een shocking fragment op, maar nu heeft ook RTL zelf een kleine compilatie gepost.

Ware aard

En die belooft veel goeds. Niet alleen lijkt Loes de Haan eindelijk haar ware aard te tonen, ook ziet het er niet goed uit voor Bing en Nina. Wat er precies allemaal gaat gebeuren is nog even onduidelijk, maar dat het een bloedstollende cliffhanger wordt is zeker.

Bruiloft Sjoerd en Aysen

Doordat je op Videoland al wel een paar aflevering vooruit kunt kijken, is in ieder geval de aflevering van de bruiloft van Sjoerd en Aysen al te zien. Althans, bruiloft... Sjoerd lijkt zijn huwelijk met Aysen namelijk af te blazen. Hoewel het begin van de trouwerij niet meer dan normaal lijkt, waarin Aysen begint aan haar geloften en vertelt over de relatie met Sjoerd, lijkt het mis te gaan wanneer Sjoerd een reactie moet geven. Hij kijkt zijn toekomstige vrouw vreemd aan en zegt vervolgens dat hij haar iets moet vertellen. Ai!

Kan jij inmiddels niet meer wachten? Bekijk dan hieronder alvast de sneak peek voor alvast de eerste beelden van de cliffhanger.

Lees ook: Deze acteur maakt comeback in GTST

Beeld: Facebook, GTST