Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de GeordieShore-casttot Dave Roelvink, Barbieen Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nicolette Kluijver verwelkomt opnieuw een tweeling

Waar Nicolette Kluijver drie jaar geleden zelf een tweeling (Jesse en Ana-Sofia) op de wereld zette, plaatste de presentatrice vandaag opnieuw een foto van twins. Dit keer echter niet van zichzelf, maar van haar zus.

"3 jaar geleden kwamen mijn twins ter wereld... mijn lieve stoere zus heeft ze zojuist gekregen! Welkom lieve neef en nicht", plaatste de trotse tante van twee vandaag op Instagram. Kijk mee naar de superschattige tweeling.

Paris Hilton laat een paar verlovingsringen bijmaken

Niets is te gek voor Paris. Zo blijkt maar weer. De blondine is zo bang om haar verlovingsring kwijt te raken, dat ze er drie replica's van liet maken. Dit maakte ze bekend bij Access Live. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Paris haar peperdure ring verloor. Wonder boven wonder vond ze de ring dezelfde avond weer terug. Dit gebeurt haar dus geen tweede keer!

Eerder dit jaar werd ze ten huwelijk gevraagd door Chris Zylke tijdens een skivakantie in Aspen. Paris liet eerder al weten dat ze dit jaar nog wil trouwen met haar verloofde.

Barbies zoontje Milano is drie jaar geworden

De kleine Milano is alweer drie jaar oud geworden, wat betekent dat het feest is in huize de Jong. "Hieperdehiepppppp hoeraaaa happy b day mijn mooie lieve milano !!! Mama houd zoveel van jou !! Gefeliciteerd binkiee met je de 3de ver jaardag", laat ze weten op haar Instagram.

Bron: Telegraaf, Show Beeld: ANP, Instagram