Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon verlaat RTL voor 'avontuur' bij Talpa

RTL raakt wederom een groot gezicht kwijt. Gordon gaat aan de slag voor John de Mols Talpa. Talpa Network maakte maandag bekend dat Gordon een contract voor vijf jaar heeft getekend. "We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden", zegt Gordon over zijn overstap. "Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn."

Volgens De Mol haalt Talpa "niet alleen een grote tv-persoonlijkheid, maar ook een heel aantal trouwe fans" binnen. "Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt." Komend najaar is Gordon nog te zien bij RTL, hij vormt met Gerard Joling een duo in The Voice Senior. De seniorenversie van The Voice of Holland, uit de koker van De Mol, is vanaf eind augustus op de buis. Gordon is geen onbekende van Talpa, voor tv-zender Tien presenteerde hij in 2005 programma's als Joling & Gordon over de vloer, Thuis en Just The Two Of Us.

Shelley Sterk geeft jawoord in sprookjesachtig Italië

Na vorig jaar ten huwelijk te zijn gevraagd door haar grote liefde, was het nu dan eindelijk tijd voor de grote dag voor Shelley en Mark. Het stel had het bloedhete Assisi, Italië als trouwlocatie gekozen, waar ze dit weekend in het gezelschap van hun dierbaren elkaar het jawoord gaven. Shelley deelde vandaag de beelden van dit geweldige moment, en daarop is eigenlijk maar één ding te zien: wat zijn ze toch gelukkig met elkaar!

Roxeanne Hazes heeft het zwaar met laatste loodjes

De welbekende laatste loodjes zijn nu dan toch echt aangebroken voor de zangeres. En die vallen stiekem toch best een beetje tegen. "Dit warme weer, zo vlak voor je bevalling is voor de zwangeren onder ons helemaal geen pretje. Zeker niet wanneer je, net als ik, zo’n 20 kg aan bent gekomen, mega veel vocht vasthoudt en overal pijn hebt. Op dit soort dagen heb ik alles behalve zin om me nog enigszins ‘mooi’ te maken, door middel van make-up." Het moge duidelijk zijn; Roxeanne zou liever gisteren dan vandaag nog willen bevallen van haar kleine mannetje.

Bron: Beau Monde, Show, AD Beeld: Instagram, ANP