Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: preview tweede kampvuur Temptation Island VIPS

Oh my...

Zien: preview tweede kampvuur Temptation Island VIPS

Het eerste kampvuur bij Temptation Island VIPS zorgde al voor flink wat opschudding en tranen. Toch is de sfeer bij het tweede kampvuur aankomende donderdag pas écht om te snijden...

Vrolijke sfeer is verdwenen

De spanningen liepen de laatste aflevering al aardig op, maar bij het tweede kampvuur lijkt de bom pas echt te barsten. De vriendelijke en vrolijke sfeer van de eerste dagen lijkt uit het niets verdwenen te zijn. Zo zijn de dames allesbehalve blij met Danique, en dan met name Stefano's liefje Gelina. "Ik wil die rode haren uit haar kop trekken", luidt het.

Rosanna vs. Niels

Maar niet alleen bij de vrouwen neemt het spijtgevoel dat ze zich hebben ingeschreven voor het programma toe. Hoewel het bij Niels nogal aan zelfreflectie ontbreekt - we mean, hij lijkt nu al stapelverliefd te zijn op verleidster Fabiola - legt hij alle schuld bij Rosanna neer. En dan krijgt hij ook nog eens slechte beelden met keiharde uitspraken als "Ik ben blij dat ik Alex geneukt - language Rosanna, language - heb vorig jaar" voorgeschoteld.

Kortom: het belooft donderdag een smeuïge aflevering met héél, en dan ook echt héél veel drama te worden. We can't wait!

Lees ook: Deze Temptation VIPS-verleidster zat in GTST

Beeld: Facebook, Temptation Island VIPS