Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans schrikken van nieuwe look Barbie

Je herkent haar niet meer terug!

Fans schrikken van nieuwe look Barbie

Het leven lacht Barbie weer toe. Na een dramatische periode, zit de realityster weer lekker in haar vel. En bij een nieuwe levensfase hoort ook een nieuwe look.

Love interest

"Ik heb de slechte tijd nu wel een keer gehad", laat ze weten aan RTL Boulevard. Haar goede flow heeft Barbie mede te danken aan Jeffrey Lake. Hij vroeg haar om mee te spelen in zijn videoclip, waarin de twee een stelletje spelen. Maar ook off set lijkt er iets moois op te bloemen. "We hebben het hartstikke naar ons zin en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We zien wel waar het schip strandt."

Barbie is blij dat ze weer helemaal de oude is. "Ik ben onwijs blij dat ik weer voor mijn kinderen kan zorgen en weer van ze kan genieten. Ik zie ook dat zij weer van mij genieten en dat doet me gewoon heel erg goed."

Nieuwe look

Toch is Barbie qua uiterlijk niet bepaald 'de oude', is in de video van RTL Boulevard te zien. De realityster had zichzelf een prachtig make-upje laten aanmeten en straalde van oor tot oor. Al hebben fans niet het idee dat ze alleen een paar nieuwe make-up paletten heeft ingeslagen, maar ook even bij de plastisch chirurg naar binnen is gewandeld. Ook vinden ze de realityster er "moe" en "oud" uitzien. Iets wat natuurlijk niet zo gek is, na de heftige periode die ze achter de rug heeft.

Hoe dan ook: Barbie ziet er weer gelukkig uit en dat gunnen wij haar van harte!

Lees ook: 'Eigen realitysoap voor Michael van der Plas'

Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP, YouTube