Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het leven van een sugar baby: 'Zijn unlimited creditcards maken dat meer dan goed'

"Na een weekje appen vloog hij naar me toe"

Het leven van een sugar baby: 'Zijn unlimited creditcards maken dat meer dan goed'

De mooiste reizen maken voor nop, gratis kleren, overstelpt worden met aandacht en goodies: het leven van een sugar baby heeft zo zijn voordelen. Maar er zitten ook zéker nadelen aan mannen die al hun geld aan je uitgeven, ontdekte Agnes (38).

Sugar daddy

"Ik ben geen typische yacht girl. Je kent ze wel, die Instagram-modellen en wannabe celebrities die regelmatig op mooie jachten in de Middellandse Zee vertoeven. Beetje zonnen, cocktails drinken, dansen aan dek en ’s avonds gezellig stappen. Waar ze dat van doen? Hun luxe lifestyle wordt mogelijk gemaakt door een sugar daddy, een suikeroom. Dat is een doorgaans oudere, succesvolle man. Qua uiterlijk misschien een mager vijfje, maar zijn unlimited creditcards maken dat meer dan goed. Hij wil armcandy en in ruil daarvoor worden de yacht girls gecompenseerd voor hun tijd en onkosten."

Prijskaartje

"Anderhalf jaar geleden vertrok ik met een enkeltje naar Azië. Voornamelijk op zoek naar mezelf, naar vrijheid en de diva-lifestyle, maar dan met het budget van een backpacker. Aan mannen dacht ik niet. Veel Aziatische vrouwen zijn naast beeldschoon ook op zoek naar een rijke westerse man, viel me al snel op. Met dat in gedachten gedragen ze zich vaak onderdanig en meegaand. Té, wat mij betreft."

"‘Dat jij niet zo bent, is juist je kracht!’ zei mijn vriendin Serena. Ze is Amerikaans en heeft qua daten een heel praktische instelling. Ik wist ook dat ik wel wát te bieden had: ik ben boomlang, curvy op de goede plekken, zie er jonger uit dan 38 en ben in meerdere talen een gelijkwaardige gesprekspartner. En daar hangt een prijskaartje aan, schat, dacht ik er achteraan."

All expenses paid

"Op Serena’s advies maakte ik een profiel aan op Seeking Arrangement, een site waar sugar daddy’s en baby’s elkaar vinden. De eerste reactie kwam uit India. Of ik wekelijks wilde webcammen voor vijftig dollar per uur. Ik was niet boos om die onzedige mail, maar vooral beledigd. Vijftig dollar maar? Later kreeg ik een bericht van Richard, een Australische ondernemer. Over geld spraken we niet eens, het was meteen gezellig. Na twee keer facetimen vroeg hij of ik het leuk vond om hem in Sydney op te zoeken. ‘All expenses paid, of course’, voegde hij eraan toe."

"Wat keek Richard blij in de aankomsthal van het vliegtuig. Gelukkig maar. Hij zei dat hij trots was om naast me te lopen. Ik zag de blikken ook wel: een grijze, oude man met een twintig jaar jongere Nederlands-Braziliaanse mix naast hem. Eenmaal thuis op zijn landgoed – inclusief een roedel alpaca’s in de tuin, aan zijn eigen meer – gaf hij me de keus: bij hem slapen of in zijn hotel next door. Vooraf had hij gezegd dat hij niets verwachtte, behalve een leuke tijd. Dus ik voelde me niet schuldig toen ik mijn koffer pakte en in de mooiste suite trok. Tot hem aangetrokken voelde ik me sowieso niet. Hij zag er veel ouder uit en had ook een onsmakelijk hoestje."

Drie sexy dagen

"Toch was mijn vriendin Serena onder de indruk van deze eerste date, maar gaf ze ook aan dat ik geld kon vragen. Na een weekje bellen en appen vloog hij naar me toe voor drie sexy dagen in een vijfsterrenresort. Weer was geld geen onderwerp van gesprek – bescheiden als ik ben – omdat hij me een man lijkt die wel voor zijn meisje zorgt. Dat deed hij ook de eerste avond. Mijn favoriete cocktail werd constant aangevuld en we aten sushi op een dakterras. Maar hij bleek ook homofoob en een racist..."

De rest van het verhaal lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.